Wat vinden anderen?Ervaringen


Yoran is een prettige enthousiaste leraar die aanvoelt wat de leerling wilt en nodig heeft. Daarnaast is hij flexibel in het lesaanbod. Die afwisseling maakt het erg leuk om les te krijgen van Yoran.
Erwin, 50 jaarYoran inspireert, is enthousiast en legt de lat precies zo hoog dat je het nog net redt, als je een beetje je best doet tenminste :)
Pieter, 51 jaarSinds anderhalf jaar volg ik nu saxofoonlessen bij Yoran. En ik ben er ontzettend enthousiast over. De saxofoon is een geweldig instrument en Yoran een geweldige leraar. Hij is kritisch (hoort echt alles), maar weet je toch steeds heel positief te beoordelen. En hij geeft op het juiste moment, de juiste dingen om te leren. Daardoor zit er steeds een goede progressie in wat je leert. Ik vind de lessen voorbij vliegen en zou mij geen betere leraar kunnen wensen.
AgathaHeb nu ruim 1 jaar les van Yoran op tenorsax en heb nog geen les overgeslagen. Yoran sluit goed aan bij mijn jarenlange ervaring als klassiek klarinettiste, is enthousiast en weet mij zelfs zo ver te brengen dat ik durf te improviseren en mijn toon en interpretatie jazzy-er te krijgen. Iedere les is weer leuk en inspirerend.
Elly Pauw, 62 jaarIk belde voor een proefles en vroeg: kan ik op mijn leeftijd nog altsaxofoon leren spelen?
Nog nooit eerder had ik een saxofoon vastgehouden. Ik ben begonnen en ik kijk iedere week uit naar de les. Yoran is een prettige leraar met veel betrokkenheid. Na acht maanden les kan ik al een beetje muziek maken.
Marjo van Loosdregt, 72 jaar2 jaar geleden ben ik van klarinet (klassiek) overgestapt naar saxofoon. Nu maak ik kennis met de lichte muziek, jazz, blues. Yoran is van beide markten thuis. De lesopbouw is gestructureerd en de lessen zijn goed te begrijpen. Maar vooral zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.
Heleen, 62 jaarheele leuke tijd gehad met het leren van saxofoon spelen heb heel veel van hem geleerd.
Bente Janssen, 19 jaar

Neem gerust contact opMeer informatie?

U bent vergeten uw naam in te vullen!

U bent vergeten uw email in te vullen!

Dit is geen e-mailadres!

U bent vergeten een vraag of opmerking in te vullen!

Wie precies?Over Yoran

Website: yoranaarssen.nl
Email: info@yoranaarssen.nl
Whatsapp: 06-40 41 33 99

Hé!


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van saxofoonlessen!


Voor mij is het allerbelangrijkste dat we veel plezier hebben in de lessen en daarom gaan we meteen aan de slag met muziek die jij echt leuk vindt.


Daarnaast spelen we allerlei muziekstijlen en leren nieuwe muziek op steeds nieuwe manieren aan. De ene keer van blad.. De andere keer op gehoor.. We kijken wat jij het prettigst vindt!


Kom gerust langs voor een proefles. Deze is gratis en in dit half uurtje maken we kennis en praten we verder over de lessen.


En wie weet kun je op het einde van de les zelfs je eerste noten al spelen!


Groeten,
Yoran

Wat vinden anderen?Ervaringen

  • Yoran inspireert, is enthousiast en legt de lat precies zo hoog dat je het nog net redt, als je een beetje je best doet tenminste :)

    Pieter, 51 jaar
  • Yoran is een prettige enthousiaste leraar die aanvoelt wat de leerling wilt en nodig heeft. Daarnaast is hij flexibel in het lesaanbod. Die afwisseling maakt het erg leuk om les te krijgen van Yoran.

    Erwin, 50 jaar
Bekijk alle ervaringen